Artistit    Uutiset    Crew    Press    Connect    Store 
PASTORI PIKE JULKAISEE UUDEN SINKUN MUSTA VYÖ – KAPPALEELLA MUKANA MIKAEL GABRIEL

Maaliskuu 31, 2017


                 PastoriPike julkaisee tänään 31. maaliskuuta toisen sinkkunsa Musta Vyö ft. Mikael Gabriel. Räppäri on lapsesta asti fiilistellyt aasialaista kulttuuria, taistelulajeja ja animea. Hän halusi tehdä aiheesta biisin, koska ehkä ulospäin ei uskoisi että artistia kiehtoo aasialainen kulttuuri.
”Musta vyö meinaa sitä, et on suorittanut tietyn tason. Mulle se meinaa siis sitä, että oon tehny hyvää duunia, läpässy kokeen, selvinny jostain vaikeasta paikasta ja saanut palkinnoks mustan vyön. Mä haluan myös tämän teeman kautta tuoda kunnioitusta aasialaisille ja heidän kulttuurille, esimerkiksi taistelulajit ja anime on kiehtonut mua aina. Junnuna, kun karkasin himasta, mun ympärillä oli joukko aasialaisia ystäviä, jotka piti musta huolta. Haluan myös osoittaa, etten unohda sitä koskaan”, artisti avaa kappaletta.

PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makumbu on syntynyt Kongossa, mutta sen jälkeen koko ikänsä Suomessa vaikuttanut artisti. Hän aloitti räppäämisen vuonna 2009 Pastorit-nimisessä kokoonpanossa ja 2016 hän teki levytyssopimuksen TASOI Recordsin kanssa. Ensimmäisen sinkku BULIFLEIM julkaistiin viime marraskuussa.

Piken toiveena on levittää hyvää energiaa ympärilleen, että muutkin ihmiset uskoisivat itseensä enemmän. Artisti haluaa kaikella tekemisellään olla iso esikuva nuorille, kannustamalla jokaista tekemään sitä omaa juttuaan, omalla tyylillä. Piken värikäs visio ja energia näkyy kaikessa hänen tekemässään, oli se sitten musiikki, videot tai hänen oma “Hullutyyli”-vaatemallistonsa.

PastoriPike on tunnettu räjähtävänä ja itsevarmana live-esiintyjänä. Hän on kiertänyt viime aikoina isoja keikka- ja festarilavoja yhdessä muun muassa Mikael Gabrielin kanssa. PastoriPike esiintyy yhdessä Diisonin ja Kingfishin kanssa tulevana kesänä Ruisrockissa. Tällä Tasoi Recordsin kokoonpanolla todella kovat räppibileet on taattu!
Sulje uutinen