Artistit    Uutiset    Crew    Press    Connect    Store 
UUSI ARTISTIKIINNITYS: BOYAT

Joulukuu 2, 2016


                 
Tasoi Recordsin rosteri kasvaa yhdellä! Tai itseasiassa kahdella. Berat ja Blerim Cimili, eli Boyat -duo koostuu turkulaisista 23 & 25 -vuotiaista musikaalisen perheen veljeksistä, joille musiikin tekeminen ja esittäminen on ollut luonteenomaista jo lapsesta asti.


“Me ollaan aina tehty musaa jossain muodossa, oli se sitten laulamista, säveltämistä, beatboxausta, tai pöydän rummutusta. Nyt ollaan tultu siihen vaiheeseen, että ollaan valmiita jakamaan meidän ilmaisua! Musiikki on iso osa meidän elämää, ja tuo meille hyvän fiiliksen, ja halutaan välittää se fiilis myös muille.”

Vaikutteiksi afromusiikin, rnb’n, housen ja dancehallin listaava yhtye ei kuitenkaan rajoita musiikkiaan mihinkään genreen, vaan pyrkivät melodisen ja rytmikkään soundinsa avulla tuomaan jotain uutta suomalaiseen musiikkiin.

Musiikin lisäksi veljekset viihdyttävät ihmisiä myös sosiaalisessa mediassa, jossa veljeksistä nuorempi, Blerim on saavuttanut Vine ja Facebook videoillaan valtavasti seuraajia ja miljoonia katselukertoja ympäri maailman.

"Nää kaverit on jotain ihan uutta! Muistan vielä sen fiiliksen kun kuunneltiin demoja ja näiden kundien biisi lähti soimaan. Sellanen perus musiikin tahtiin nyökyttely muuttu nopeesti ja yhtäkkiä meillä oli bileet mun olohuoneessa. Siistiä myös levy-yhtiön näkökulmasta laajentaa uusiin musiikkigenreihin, odotan innolla mitä kaikkea Boyat tulee tekemään tulevaisuudessa." ; Tasoi Recordsin CEO Mikael Gabriel kommentoi


Veljesten ensimmäinen single “Tänään mä meen” julkaistaan 2.12.
#tasoirec #boyat
Sulje uutinen