Artistit    Uutiset    Crew    Press    Connect    Store 
MIKAEL GABRIELILLE UUSI ALUEVALTAUS

Marraskuu 27, 2015


                 

Mikael Gabriel on tehnyt uuden aluevaltauksen perustamalla levy-yhtiön. Tasoi Records on räptähden luotsaama uusi levy-yhtiö, joka toimii yhteistyössä Universal Musicin kanssa.
Mikael Gabriel etsii labelilleen Suomen kiinnostavimpia ja lupaavimpia artisteja. Tasoin pyrkimys on nostaa erityisesti uusia tuoreita staroja Suomen musakentälle. ”Mun unelma on ollut jo pitkään, että mulla ois oma levy-yhtiö ja että voisin auttaa tulevaisuuden tähtiä alkuun. Muakin on autettu, joten annan nyt takaisin. Tasoi Records ei keskity pelkästään tiettyyn musiikkigenreen vaan julkaisee kaikkea tasokasta musiikkia. Jos sun musassa on tasoja, meidän label on sitä varten. Ensi vuodelle on luvassa useampia julkaisuja ja uusia kykyjä etsitään koko ajan”, Tasoi Recordsin vetäjä Mikael Gabriel kertoo.


”On hienoa päästä syventämään yhteistyötä MG:n kanssa. Hän on itse noussut kokonaan uudelle tasolle tänä vuonna, joten kukapa muukaan olisi parempi henkilö löytämään tulevaisuuden tähtiä kuin tähti itse”

Universal Musicin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen toteaa.


Tasoi Recordsin ensimmäinen artisti on rap-artisti Diison. Diisonin single Marttyyri ft. Kube julkaistaan tänään perjantaina 27.11. Diison on suomalais-jamaikalainen räppäri, joka on aiemmin julkaissut musiikkia englanniksi. Kielen vaihto suomeen oli päähänpisto, joka osoittautui lupaavaksi urakäänteeksi.

Kappale kantautui Mikael Gabrielin korviin ja MG näki Diisonissa potentiaalia ja otti tämän mukaan esiintymään kanssaan mm. Blockfestiin. Pian tämän jälkeen Diisonille tarjottiin levytyssopimusta. Diison kuvailee soundiaan melodiseksi räpiksi, jossa kuullaan vaikutteita mm. nykyajan jenkkiräpistä ja jamaikalaisesta dancehallista.
Sulje uutinen