Artistit    Uutiset    Crew    Press    Connect    Store 
PASTORI PIKE - AITO G

Toukokuu 22, 2017


                 Mikael Gabrielin levy-yhtiön, Tasoi Recordsin räppäri PastoriPike on kerännyt ystävistään ennennäkemättömän vierailijakaartin tänään julkaistuun singleensä "Aito G". Kappaleella ovat mukana Gracias, Kingfish, Musta Barbaari, Sebastian da Costa sekä Bile. Biisin on tuottanut Jay Kova.

"Ensinnäkin Aito G on rakastava G. Tää biisi on mulle erityisen tärkeä, koska tässä on mukana ystäviä pitkältä matkalta. En ois uskonut, että pääsen tekemään näiden tyyppien kanssa yhessä musiikkia, mutta heti kun alettiin hommiin, tunsin että tässä yhteistyössä on voimaa ja rakkautta! Aito G puolustaa heikompia, seisoo sanojensa takana, tekee töitä unelmiensa eteen ja yhdistää kansat!"

Artisti kertoo että kappaleeseen on kuvattu musiikkivideo, joka julkaistaan ensi viikolla. PastoriPike aloitti räppäämisen vuonna 2009, Pastorit -nimisessä kokoonpanossa, ja on nyt siirtynyt Tasoi Records -kiinnityksen myötä soolouralle. "Aito G" -biisin mukana julkaistiin samalla myös samaa niemeä kantava 7 kappaleen EP, jolla muilla biiseillä vierailevat myös Mikael Gabriel ja VilleGalle.

"Tää on mun ensimmäinen sooloprojekti, ja se tuo kattavasti esille sen minkälaisesta musiikista mä tykkään ja mitä mä haluan itse tehdä artistina. Ihmiset on nähny musta toistaseks sen räväkän ja äänekkään, hullun puolen joka on tullut mun "BULIFLEIM" ja "Musta Vyö" singleissä esiin, mutta projektilta löytyy myös muunlaisia biisejä ja rytmejä. Siellä näkyy ehkä vähän herkkääkin Pikeä. Mun tehtävänä on aina ollu luoda hyvää fiilistä, energiaa ja sitä, että jokainen uskaltais olla oma itsensä, ja toivon että kuuntelijoille avautuu tän EP:n myötä kuka PastoriPike on. Haluun myös tällä projektilla antaa kiitosta ja kunniaa kaikille niille, jotka ovat seisoneet ja seisovat edelleen mun takana."

EP:n julkaisua juhlitaan 26.5 Kuudennella linjalla Helsingissä.
Sulje uutinen