Artistit    Press    Connect    Store 
SAMUEL
Tasoi Recordsille ja Universal Musicille sainattu 21-vuotias tulokasartisti SAMUEL julkaisi tänään ensimmäisen singlensä Unia susta. Kotimaisen urbaanin musiikin tulokassarjaa edustavan artistin tuotannossa modernit rap-biitit kietoutuvat yhteen herkkien, paikoittain jopa melankolisten tekstien kanssa, jotka pohjautuvat SAMUELin omiin kokemuksiin.

Minulle on tärkeää avata rehellisesti omia fiiliksiäni biiseillä, vaikka ne eivät aina olisikaan kovin myönteisiä. Tuleva albumini on syntynyt vuoden pimeimpinä aikoina, ja koen että se sopii soundtrackiksi kylmään ja synkkään kaamokseen. Artistina kuvailisin itseäni eräänlaiseksi pohdiskelijaksi, ja se tulee kuulumaan myös tulevissa julkaisuissa.
- Samuel

SAMUELin ja Tasoi Recordsin tiet kohtasivat muutama vuosi sitten, kun artisti lähestyi levy-yhtiön keulahahmoa Mikael Gabrielia ensimmäisellä mixtapellaan Los Demionions/Los Angeles. Mikael Gabriel kiinnostui artistista, jonka jälkeen SAMUEL keskittyi kehittämään soundiaan yhdessä vakiotuottajansa Albatrossin (Alvar Escartin) kanssa.

SAMUELin ensimmäinen single Unia susta on projektin avaussingle ja se enteilee 2020 keväällä julkaistavaa albumia Harmaa kaupunki. Kokonaisuuden kaikki kappaleet ovat SAMUELIn ja Albatrossin käsialaa.


Sulje artisti