Artistit    Press    Connect    Store 
PASTORI PIKE

   
PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makumbu, on Kongossa syntynyt mutta sen jälkeen Suomessa koko ikänsä vaikuttanut Helsinkiläinen artisti.

Hän aloitti räppäämisen vuonna 2009, Pastorit -nimisessä kokoonpanossa, jonka jälkeen vuonna 2016 hän siirtyi soolouralle ja kiinnitettiin Tasoi Recordsille. Pike on tyyliltään suorapuheinen, eikä häpeä sanoa mitä ajattelee. Vaikka suorapuheisuus usein jakaa mielipiteitä, on PastoriPikellä siitä huolimatta visiona yhdistää erilaisia ihmisiä musiikin avulla ja levittää hyvää energiaa ympärilleen. Piken tavoitteena on taistella negatiivisuutta vastaan ja että muutkin ihmiset alkaisivat uskoa itseensä enemmän.

Piken värikäs visio ja energia näkyy kaikessa hänen tekemässään, oli se sitten lavashow, musiikki, videot tai hänen oma “Hullutyyli” -vaatemallistonsa.

PastoriPike on tunnettu myös räjähtävänä ja karismaattisena live-esiintyjänä, ja hän onkin kiertänyt viime aikoina isoja keikka- ja festarilavoja yhdessä mm. Mikael Gabrielin vuoden 2017“Koko Kesä” kiertueella.

Artistin tuorein julkaisu on seitsemän kappaleen "Aito G" EP, jonka nimikkosinglellä vierailee Gracias, Kingfish, Sebastian Da Costa, Musta Barbaari sekä Bile". Projektilta löytyy myös muita nimekkäitä feattejä, esimerkiksi Mikael Gabriel, ja VilleGalle, joka on mukana esikoissinglellä “BULIFLEIM”. “Aito G” EP :tä on kuunneltu Spotifyssa jo yli 2 miljoonaa kertaa.

PastoriPiken tuorein single on 28.9 julkaistu räjähtävä tsemppibiisi “PAPIPIKE” jonka musiikkivideo julkaistaan 2.10.
Sulje artisti