Artistit    Uutiset    Crew    Press    Connect    Store 
OPATasoi Recordsin tuore kiinnitys OPA julkaisi 25.7. uuden 7 kappaleen mittaisen projektinsa nimeltään FREE OPA. Mysteerinä pysynyt Helsinkiläinen räppäri on pysynyt käytännössä kokonaan poissa julkisuudesta ja haastatteluista signauksestaan asti.

Projektilla kuullaan tuttua lyrikaalista OPA:a, joka riimittelee taitavasti metaforien avulla katujen säännöistä ja vankilan jälkeisestä elämästä kovaa iskevien trap -biittien päälle. Lisäksi uutuutena kuullaan muutama melodisempi, artistin naisseikkailuista kertova kappale.

Projektilla on vakuuttava feattaajien lista, sillä kuullaan mm. suomalaista huipputuottajaa MD$:ää niin tuottajana kuin mikrofonissa, sekä Mikael Gabrielin rääväsuista alter egoa Faktoita. Mukana on myös Tasoin toinen kiinnitys Djangomayn, sosiaalisen median ilmiö Seksikäs-Suklaa, sekä SAHH:n & Sonyn tuore kiinnitys KANI.

Artisti kommentoi projektia seuraavasti:

“ Mä oon kirjottanu biisejä tälle projektille monissa erilaisissa elämän vaiheissa, sen takia jotkut on ilosempia ja jotkut vähän synkempiä träkkejä. Oon myös aina sanonu kaunistelematta mitä sylki suuhun tuo, mut ei kai se niin vakavaa oo! Kiitos kaikille tuottajille ja feateille, ootte iso osa tätä mun ekaa projektia. “


OPA - FREEOPA


Sulje artisti