Artistit    Press    Connect    Store 
KINGFISH

   

Tasoi Recordsin toinen artistikiinnitys Kingfish aka Just Se Somali, omalta kutsumanimeltään “SupiSuomiSomali”, ajaa tasa-arvoa ja haluaa muistuttaa suomalaisia siitä että hänen kaltaisiaan “SupiSuomiSomaleita” on maassamme kokonainen sukupolvi. Oikealta nimeltään Remzi Rafle on Hämeenlinnassa syntynyt, sittemmin helsinkiläistynyt 24-vuotias rap-artisti.


Kingfishin nousukiito alkoi 2015 kesällä kun street single “TONNI” julkaistiin. Saman vuoden marraskuussa julkaistiin kappaleen musiikkivideo jonka jälkeen Mikael Gabriel otti “Fisuun” yhteyttä ehdottaakseen yhteistyötä ja pian julkaistiin Mikael Gabrielin ja Ville Gallen tähdittämä, suomiräppiä ravistellut “TONNI remix”. Lyhyen musiikkiuransa aikana Kingfish on kerennyt tehdä jo monta energiastaan ylistettyä live-esiintymistä, mm. Ty Dolla $ignin ja OG Macon & Lady Leshurrin warm up actina.
“Koko hoodi on tulossa” -Kingfish


Kingfish lupaa että tulevat julkaisut Tasoi Recordsin alla jatkavat samaa räjähtävää linjaa. “SupiSuomiSomali” lupaa henkilökohtaisesti myös tuovansa muut lähiöiden multitalentit kansan tietoisuuteen.

Kingfishin tuorein julkaisu on 5.4 julkaistu “Promo”  Kappaleen on tuottanut pitkästä aikaa Kingfishin luottoaisapari, WOOFA, joka on aikaisemmin ollut vastuussa mm. hiteistä Tonni, JustSeSomali sekä Koko Huudi. Singlen soundi edustaa Kingfishin paluuta juurilleen ja jatkaa kaksikon aikaisemmilta yhteisprojekteilta tuttua kovaa iskevää linjaa. Feattaajana kappaleella on Eevil Stöö.


KINGFISH feat. Evil Stöö - Promo


KINGFISH - KOKO HUUDI


KINGFISH - MISS SUMMER


KINGFISH - PAKKO FLEXAA


KINGFISH - JUSTSESOMALI


KINGFISH ft. Mikael Gabriel ja Djangomayn - KOKO KESÄKINGFISH - VEGAS


Sulje artisti