Artistit    Uutiset    Crew    Press    Connect    Store 
EGE ZULU

   


Tasoi Recodsin tuorein kiinnitys on Helsinkiläinen 18-vuotias räppäri Ege Zulu. Nuori lupaus on tuttu mm. aiemmin julkaistusta “Mamma mia” -videosta, sekä muutamista energisistä live-esiintymisistään yleensä PastoriPiken kanssa.

“Mona Lisa” on Ege Zulun ensimmäinen virallinen julkaisu levy-yhtiön kanssa. Biisillä on vierailemassa Cavallini & Shrty duon toinen osapuoli Shrty. Kappaleen tuotannosta vastaa pitkän linjan konkarit Aksim, sekä Pianomies, ja kappaleen upeat flamencohenkiset kitarat ovat Tuomo Dahlblomin käsialaa.

Parinkymmenen vuoden takaisia Rap / R’n’B -rytmejä lainaava kappale on moderni kuvaus nuoren taisteluista nykyajan rakkauselämässä.

Artisti kommentoi kappaletta:

“Mona Lisaa kun katsoo niin on vaikee nähdä hymyileekö se vai onko se vihanen, vähän niinku monista tytöistä on nykypäivänä vaikee ottaa selvää mitä ne oikeasti ajattelee ja haluaa.

Tää biisi syntyi silleen että mä kuulin pätkän demosta Shrtyn snäpistä ja seuraavan kerran ku nähtiin niin sanoin että meidän pitää tehä tää yhessä. Mietitin sen jälkeen et kuka osais tehdä sellasen biitin tähän mikä mulla oli mielessä ja otin yhteyttä Aksimiin joka oli sit saman tien mukana Pianomiehen kanssa. Jäbät myös hoiti Tuomon soittamaan noi upeet akustiset kitarat mitkä on tavalllaan

Singlelle on myös julkaistu musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Mitro Boahene.

Sulje artisti