Artistit    Press    Connect    Store 
DJANGOMAYN

   Helsingistä kotoisin olevan Djangon musiikkiura alkoi vuonna 2011 koulukodista. Isä oli vankilassa, ja muutamaa vuotta myöhemmin äitikin. Olosuhteiden ahdistama nuori alkoi purkamaan ajatuksiaan ja toiveitaan riimien muodossa paperille.

Henkilökunnalta irtosi erityislupa käyttää koulukodin studiota vapaa-ajalla, jossa hän viettikin intohimoisesti vapaa-aikansa, harjoitellen musiikin tekemistä ja räppäämistä.

Samoihin aikoihin löytyi kiinnostus räpmusiikin soittamiseen, ja Djangon tällä hetkellä viisi vuotta kestänyt DJ-ura. Django pyörittää levyjä helsinkiläisessä “SQUAD GOING UP” -duossa, jotka ovat järjestäneet menestyksekkäästi viime vuosina nuorille aikuisille tähdättyjä urbaaniin musiikkiin keskittyviä klubeja eri yökerhoihin ympäri Suomea. Django on toiminut myös keikka-DJ:nä esimerkiksi Tippa-T:lle, Kingfishille, Diisonille, ja nyt viime vuosina Mikael Gabrielille (mm. Himmee -kiertue 2017).

Djangomayn on ollut jonkun aikaa Tasoi Recordsin oppipoikana ja hionut ilmaisuaan ja omaa musiikkiaan, jota on nyt kertynyt projektin verran julkaistavaksi. Oli se sitten räppääminen tai levyjen pyörittäminen, Djangon vahva visio on ollut aina tuoda rakastamaansa kulttuuria ja musiikkia esille Suomessa. Kovaa iskevät 808-bassot ja tarinat villistä elämästä, naisista ja päihteistä ovat keskeisiä elementtejä Djangomaynin tulevalla projektilla.

Djangomaynin viimeisin julkaisu on loppuvuodesta 2018 julkaistu tunnelmallinen single "Aika = Rahaa” jossa on feattaamassa mukana Brando.

Sulje artisti