Artistit    Press    Connect    Store 
BOYAT

   
Berat ja Blerim Cimili, eli Boyat -duo koostuu turkulaisista 23 & 25 -vuotiaista musikaalisen perheen veljeksistä, joille musiikin tekeminen ja esittäminen on ollut luonteenomaista jo lapsesta asti.

“Me ollaan aina tehty musaa jossain muodossa, oli se sitten laulamista, säveltämistä, beatboxausta, tai pöydän rummutusta. Nyt ollaan tultu siihen vaiheeseen, että ollaan valmiita jakamaan meidän ilmaisua! Musiikki on iso osa meidän elämää, ja tuo meille hyvän fiiliksen, ja halutaan välittää se fiilis myös muille.”


Vaikutteiksi afromusiikin, rnb’n, housen ja dancehallin listaava yhtye ei kuitenkaan rajoita musiikkiaan mihinkään genreen, vaan pyrkivät melodisen ja rytmikkään soundinsa avulla tuomaan jotain uutta suomalaiseen musiikkiin.

Musiikin lisäksi veljekset viihdyttävät ihmisiä myös sosiaalisessa mediassa, jossa veljeksistä nuorempi, Blerim on saavuttanut Vine ja Facebook videoillaan valtavasti seuraajia ja miljoonia katselukertoja ympäri maailman.

Yhtyeen kolmas single on raikas afrobeat-ilottelu “Emojibody”, joka on myös Twerk SM kilpailun vuoden 2018 virallinen kisabiisi! Tuottajina kappaleella on Boyatin veljeksistä vanhempi, Berat sekä suomalainen, esim Antti Tuiskun hittien takaa löytyvä huipputuottaja Jurek.

Sulje artisti